Otto, chefen


Har aldrig jobbat med djur tidigare, men Otto är något mellan en uppstoppad hund och en vanlig hund. Väldigt tacksamt att jobba med. Igår spelade vi in ett avsnitt i Ottos liv. Vinjett av John "Jahnnie" Eriksson.



Bakom kulisserna.


Dagens MMS 2



Ibland får man sms eller mms som är informativa, men kanske inte så roliga. Om man låter någon riktigt torr läsa upp dem får de ett helt nytt djup. Viktigt! Emma Johnsson har filmat detta.


Daniels Butik


Bröderna Alexander och Jacob Fhager skulle gifta bort sin kolega och storebror Daniel. I uppgiften ingick även att styra upp bröllopsfesten. Här kommer jag och Tomas in i bilden, frågan var -"kan ni göra en hjärndöd film?" -"Ja, om vi får använda Daniels radiostyrdabåt". Här är resultatet på den hjärndöda filmen.
Stort grattis Daniel och Rebecca.


15 seconds of fame


I söndags var det jobb i ett svinkallt Borås, filmade Häcken mot Djurgården. När matchen och dagen var över och det var dags att åka hem, blev jag sjukt nödig och började tömma i en snödriva. Då är studioman LO snabb att dra fram sin telefon trycker av och skickar en bild till Peter i Rivstartsgänget. De är inte alla som har varit med i tv av den anledningen.

LO sms:ar Peter.

Dagens SMS


Lite olika reaktioner man kan få om man skickar ut ett mass-sms om att det är inlinehockey på G!

Rivstart - cykeldäck


I torsdags morse fick Ingemar punka på cykeln på väg in till jobbet uppe på älvsborgsbron. Efter sändningen hängde jag och kameran på Ingo och Peter när de skulle köpa in nya däck.


Var är degen?


Var är degen? de är en av livets stora frågor. Detta konstverk som plågsamt skapats av allas våran John "Jahnnie" Eriksson som vinjett till succsé tävlingen med namnet "Var är degen?".


Dagens MMS


Ibland får man sms eller mms som är informativa, men kanske inte så roliga. Om man låter någon riktigt torr läsa upp dem får de ett helt nytt djup.

Modeblogg?

Nu har jag fallit för trycket, första mode inslaget. Kan inte lova att det blir fler Karin. Lyckades bli ett år äldre i fredags, detta kan innebära att man får presenter. Det fick jag! av Tania T Möller och Emma Narr eller Ej Johnsson. En slipps i linje med mitt yrke och intresse, stort tack!

Skall ha den på Oscarsgalan nästa gång.

RSS 2.0