Achtung 3


Har inte hittat avsnitt 2 i Achtung serien, men så här lite okronologiskt kommer del 3. Va lugna 2:an kommer att hittas. De roligast med detta klippet är att Oscar "Usti" Johannessen skrattar så han håller på att avlida, frågan är om han haft roligare någon gång? Spelades iaf in under våren 2003.

Farsan fiskar hummer!


Klippet har antagligen folket sett tidigare, rätt sköna bilder tagna med den beryktade slomocamen. Filmades iaf under föra hösten när jag va med farsan å drog "kubera" en dag. (En av de två humrarna avnjöts på Lilla karlagatan 40 b i gott sällskap.)

Pers svensexa - frisläppet


Del 2 i den efterlängtade serien om Pers dag.


Simons Svensexa


De var Simons tur att gifta sig, en kille jag aldrig träffat tidigare. Men svensexedemonen Jesper lurade med mig på att filma bla. en musikvideo. Som sprayades lite instinktivt på 30 minuter nere vid Götets egna hiphop location, Röda Sten.

Vains of Gothenburg


Kanske en gnutta olagligt körde vi in med vattenskotern i Göteborgs vallgrav för att dra lite wakesk8. Det var en september kväll 2006, de hela filmades med den berömda 16 mm filmkameran Krasnogorsk-3. Kvällen avslutades lugnt med en tankning på Järntorget och utan några påbud.

Foto: Erik Molander

Törs Vi Landa, eller?


Musikvideon spelades in i en lokal under Valhallabadet för dansgruppen med det fyndiga namnet Törs Vi Landa. Låt valet var Push the button med Sugarbabes. Videon spelades in på 16 mm film med K-3:an, råmaterialet blev hela 7 minuter!! Till låten som är dryga 3. Man behöver inte va Einstein för att förstå att de va lite tight, men vi fick ihop det till slut.

Inspelning Vallhallabadet 2006. Foto: Erik Molander



3 år senare görs en ny musikvideo, även denna gången en Sugarbabes låt med namnet about you now. Inprincip samma gäng denna gången också, både framför och bakom kameran som 3 år tidigare. Vad blir det våren 2012?

3 klipp i snö med John E.


Slowmotion kameran var med under nyår i Åre föra årsskiftet. Inför sista dagen var minneskortet tomt på klipp, och det är inte bra att åka hem utan material. Så sista timmarna medans "brögängen" satt i värmestugan och väntade på tåget. Filmade jag och John E. den självraggande filmen om den sistnämnde.




Hängde på den tidigare nämnde John E. till Chalmers big jump open i sluet av januari iår. Tog med mig min lilla slowmocam även här(den var med över allt). Den lilla kraftfulla kameran sitter i ett skal likt en systemkamera wone be. Med andra ord inte så imponerande till de yttre, så sneblickarna duggade tätt. Men som vi alla vet skönhet kommer inifrån (nu snackar vi inte upplösning, bitrate eller artefakter).




Andra gången till Åre samma år, slomocamen och John E. var med. Kanske inte åkning i världsklass i filmen men de ser ju lite gött ut och solen hade ju fattat grejen.

WakEnd


Vet inte riktigt om detta är den färdiga hela filmen eller om det bara är en trailer, känns ju som en trailer iaf. Men vi får se om det kommer något mer. WakEnd är ett fenomen som aldrig riktigt har inträffat, grejen är att man skall åka WAKE -board -sk8 i parken en hel weekEND och sova över på Posseskär(eller hur det nu stavas). I somras körde vi en dag i det fantastiska svenska sommarvädret.

Studentfesten 2006


Studentfesten då krutet skulle smälla! Vi la ner alldeles för mycket tid på denna tillställningen. Men å andar sidan blev det sjukt bra och det va minst sagt as ball att göra den. Summa summarum så va det helt klart värt det. Klippet ovan är introt till festen. Med temat action hjältar, som alla skulle till ett och samma aerobicspass som konstigt nog va just på scenen under studentfesten. Självdistansen sviker mig lite att vissa sista delen i filmen, dansnumret! Men men man lever ju bara en gång så here we go!

DVD-omslaget till filmen.

Sex i badring


Som ni kanske börjar förstå så är innehållet här inte av någon högre kvalite, snarare ren ut sagt kasst! Men det gör inget, eller om de gör något poppa popcorn ist då. Skit samma, klippet är iaf från semestern på Dominikanska republiken hösten 2007. Där alla vi sex som va med på resan skulle ner i en och samma badring, som va byggd för en person. Vet inte vem som kom på den snygga idé, men allt går om man vill.
Njut av underhållning på låg nivå!

RSS 2.0