Meningslösa talanger


Detta är bara början på Amandas tv-karriär, hon har ju även varit med i sussé program så som "Sverige pussas och kramas". Vad blir det här näst??

Från programmet Mycke nöje på Kanal Lokal.

Kvillebäckens HC - tredje avsnittet


Tredje delen om hockeylaget Kvillebäckens HC, en serie som borde slutat inan den börjat. Den dåliga hemma isen resulterar i teoriträning på borta is.


Första topp 10 spelningen


Detta är första livespelning som topp 10 teamet gjorde. Ni som gillar fiskebåtar kan ju luta er tillbaks nu, för Torön och Torland kan man se i bakgrunden.


Marocko


Utan att kolla upp hur klimatet är så här års så lurade John E. med mig till Marocko för surf, men i mitt bakhuvud fanns tankar om att bara ligga på stranden och slappna av. Ganska snart fick jag ändå reda på att det kan va riktigt kass väder så här års där. Då kom ångesten (överdriv) att nu måste jag surfa!! Men som man kan se på bilderna i filmen så hade vi en kanonvecka, tack John E. för att du hetsade med mig. De åkte med två surfproffs till på våran resa i surflandet Marocko, syskonen Johansson ifrån landet. Vi bodde på ett hotell/vandrarhem som drivs av den omtalade Hassan. Har ni tråkigt en vecka eller så, åk då till Hassan i Taghazout. Han kommer även garanterat lån er hyrda bil varje kväll, men det gör inget.

Hassan

Dop av HDD


En ny hårddisk skulle döpas. Då det efter omröstning stod 4-4 mellan namnen "Hassan" och "Skrifta", fick det hela beslutas av en jury. Claeson som både har engagemang och en super mordern mobiltelefon. Filmade avgörandet och skickade upp det i cyberspace.

Kvillebäckens HC - andra avsnittet


Andra delen i hur det går för den nystartade hockey klubben Kvillebäckens HC. Avsnittet tar upp två hårda träningspass på borta is. Då hemma isen är lite opålitlig och på vissa ställen saknas helt.

medlem nr 2.

Nästan romantiskt


Satt och kollade igenom en av alla mina hundra diskar och hittade detta klippet. Filmades då vi var på semester i Dominikanska republiken 2007. Hyfsat hjärndött klipp men jag gillar det, goa färger nästan romantiskt om det inte vore för dom dansande grabbarna.


Pojken som sprängde luftslottet


Mannen jag bott med dom närmaste två och ett halvt år har ett intresse för eld och bomber. Man skulle kunna tro att han är en pyroman men det är han inte, eller? Gräns är kanske hårfin när det gäller Ruben, men jag har ju överlevt den här tiden iaf. Skulle en sommar kväll för 4-6 år sen hjälpa honom att filma en explosion...

Pojken.

Jim White - A town called Amen


Även detta klippet spelades in under samma kväll uppe vid Masthuggskyrkan.

Kvillebäckens HC


Ibland har man lite för mycke fritid. Då är det väldigt viktigt att fylla den med något riktigt meningslöst. Som tex göra en dålig film. Njut..

Sveriges yngsta hockeylag.

Jim White


Amerikanen Jim White var på besök i vår stad och skulle senare på kvällen spela på Pustervik. Men innan de tog vi i Topp 10 teamet med honom upp till Masthuggskyrkan, för en inspelning. Han var sjukt nöjd med att vi tagit honom till denna plats, ett landmärke i Göteborg. Han sålde in sig rätt bra, så vi gick på spelningen senare på kvällen. Men vår privata spelning var stråt vassare.


forever young!


Har nyligen införskaffat HD varianten av GoPros vidvinkel-action-kamera. Ett ypperligt tillfälle att testa den var nu över nyåret, då det bar iväg till det Norska fjället i Bjorli. Klippet är inspelat i 720p 60fps, ingen färgkorrigering är gjord i efterhand. Tror GoPro kameran är min nya bästa kompis.

dött..

Gott folk det är lite dött här nu förtiden, men det är på gång. Så luta er tillbaks å slappna av, för snart kommer de säkert något riktigt dåligt.

detta på går i skrivande stund.

RSS 2.0