Rouster in sleep


De exalterande resultatet av "Rouster likes music" gjorde att inspirationen va på topp. Animation nummer 2 görs samma höst kväll. Där råttor börjar komma in i bilden för att stanna en lång tid framöver.

Det vita guldet


Detta var på den tiden då man inte hade tillgång till en dv kamera. Så den filmades på farsans vhs-c kamera, tankades in med ett analogt videokort och klipptes i premiere 6 (hästen). Vi hade stora problem med ljudet, så det fick bli en form av speaker röst ist. Anledningen till att vi gjorde filmen var att de skulle hållas en filmgala på smu-gården en sommarkväll 2002. Tror att vi kammade hem ett gäng priser för filmen.

Rouster likes music


Detta är inte den först filmen jag gjort, och inte heller den första animeringen. Men det är den första i lera. Anledningen till att vi gjorde filmen minns jag inte. Men antagligen blev vi rätt nöjda iom att de inte blev den sista i filmen gjord i lera. Tillsammans med Nils Carlson och Erik Molander (kanske någon mer?) gjordes denna film en fredag eller lördag kväll i oktober 2003, ist för att ragga brudar. enjoy!

Tyvärr

Har tänkt alldeles för länge på om jag skall gör en blog eller ej? Men om jag gör en, så slipper jag ju de tänka mer på den saken. Men då kommer andar problem. Mycke nu, skit samma! Tanken med denna blog är iaf att man skall kunna titta på gammal skit som jag och annat gott folk gjort i film väg för 100 årsen. Tänker inte sätta upp för många regler på vad jag skall ha blogen till, men den kommer inte handla om chanel väskor ännu...
/joel

RSS 2.0