Starta aktiebolag med John!

Om man är sugen på att starta ett aktiebolag så skall man gå in på denna sidan http://www.aktiebolagnu.se.

Pers svensexa - del 3



SvartVit eller Untitled


Ett seriöst skolarbete som skulle bli en 1-minuts-film, men som misslyckades och blev 6 min. Koreografin eller vad man skall kalla detta slagsmål för, var igen slup. Utan va noga utstuderat och inövat i gympahallen på Munkebäcksgymnasiet. Filmen spelades in på Mellbystrand utanför Halmstad en kulen höst dag mot slutet av 2004.


Elefant på Pustervik!


Topp 10 teamt var på Pustervik för att filma veckans bubblare, Elefant!


Manda Moon


Göteborgs Topp 10 var ett musikvideo program som gick på den framlidne tv-kanalen, Kanal Lokal Göteborg. Vi var tre stycken som jobbade med programmet och tog oss ganska stora friheter innehållsmässigt. Om det inte var fruktkrig så var det hårrakning, inga nya idèer gick genom ledningen. Utan idéerna blev till verklighet och sen sändes de på kanalen. Ibland eller när det va riktigt illa så blev vår producent/programledare inkallad till ledningen för möte där det sas ett och annat. En av de lite godare idéerna var live spelningarna, som vi också gjorde på eget bevåg. En av dessa spelningar satte vi artisten Manda Moon på 11:ans spårvagn mot Saltholmen tillsammans med sin gitarrist längst bak i vagnen. Släpade med oss fyra kameror och några micar, sen var det bara att åka.


en liten bit av Vicotor


Sommaren 2008 var Vicotor en av flera fotografer som var med och filmade klippet ovan. Men Vicotor fick det hårda jobbet att filma uppe på de dansanta studentflaken. Om det var vilt och blöt på Göteborgsflaken, så var det några resor värre uppe i Stockholm. Detta fick Vicotor erfara...(se klippet nedan)


Lille Vicotor hade inte med sig något ombytte, så han fick sätta sig lite gött kletig på X2000 hem. Men mycke damer fick han träffa så han va nog rätt nöjd ändå.
Han gillar dans också..


Kan du svaret?
Sen kan han slappna av också.




Womens UF


Amanda hade starta ett UF företag i skolan som skulle sälja tampong-casear. Självklart behövde hon en reklamfilm till denna produkten. Halv Öckerö var engagerade den söndagen i mitten av januari 2007, när vi spelade in på Alexius livs efter stängning. AG:n rullade bandet och vi sköt genom John Erikssons egna skapelse "JE-35:an" en hemma byggd kortskärphusadapter.

Foto: typ fam. Tide

Alla Flickor i Branäs!


Skidsemester i Branäs nyåret 06/07, kameran var med och de skulle brännas lite överskots energi. Så vi bestämde att vi skulle göra en dålig musik video med ett lika dåligt låt val. Caroline fick för sig att någon eller några måste ju hångla i videon. Som ni alla vet så är det ju äckligt att hångla med killar så lotten hamnade på Emelie. 15 minuter satt vi helt slut i soffan igen, efter fullt ös med kuddkrig.


segling & romantik


Fyra killar på J i en film som minst sagt verkar gay, men de är nog bara musiken och slowmobilderna som gör det. Mot slutet ordnar de upp sig iaf, eller inte?

Foto: John E. aka Blogg John

Ännu fler råttor!


Inför filmfestival visningarna på Kanal Lokal skulle de göras en trailer. Frida tog på sig uppdraget, fixade en idé och skapade en karaktär i lera. Iom mina tidigare erfarenheter som rått-ler-animerare från Rouster filmerna. Fick jag hjälpa till att fota trailern, en halv röten dag i januari 2008.

Foto: Mandy Sundborg. Man kan tro att de är 5D:n vi filmar med. Men icke! det är ju stop motion, lika bra att ha lite skärphus.



RSS 2.0